viernes, 25 de noviembre de 2011

Alternativa Jove convoca a participar a la manifestació del 25-N contra les violències envers les dones
La Comissió Feminista d'Alternativa Jove-Joves d’EUiA reivindica un any més que les dones tenim dret a una vida lliure de violències masclistes.

Ara fa 30 anys que arreu del món es commemora el 25N: no acceptem que encara hi hagi dones perdent la vida pel fet de ser dones, la violència envers les dones és una vulneració dels drets humans i soscava el desenvolupament social. No podem oblidar cap dona assassinada.

Les dones joves reivindiquem també el dret a decidir sobre el nostre cos i denunciem que es posi especialment en entredit el nostre criteri, volem ser responsables exclusives de la decisió d'interrompre voluntàriament un embaràs o tirar-lo endavant. Necessitem un Estat veritablement laic que no jutgi moralment les nostres conductes a l'hora de protegir els nostres drets.

Clamem contra les retallades que els governs imposen amb l'excusa de la crisi, que afecten greument la prevenció i abordatge de les violències i afecten directament les dones més vulnerables, les que s'han quedat sense ingressos i les que treballem en precari. No estam d'acord amb la desaparició del Programa Contra la Violència Masclista del Departament d'Interior.

Indignades, continuem denunciant que és el patriarcat l'arrel de les violències físiques, sexuals, psicològiques, econòmiques, laborals o estètiques que patim les dones joves. Necessitem que es destinin recursos a la coeducació que permetrà les transformacions socioculturals que reclamem.

Per totes aquestes raons ens manifestem i convoquem la gent jove a participar a la manifestació d'aquest divendres 25 de novembre, a les 19 hores, des de Canaletes fins a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario