QUI SOM?

Alternativa Jove-Joves d’EUiA

Alternativa Jove-Joves d’Esquerra Unida i Alternativa és un moviment juvenil social, polític i cultural, de l’esquerra transformadora, que busca ser el punt de trobada de totes aquelles sensibilitats d’esquerres dels i les joves de Catalunya.

Lluitem per una societat amb justícia social, plenes llibertats individuals i col.lectives, radicalment democràtica en un planeta habitable i sostenible. Amb igualtat en les esferes econòmica, política, social i cultural.

AJ-LEAS

La comissió de treball Alternativa Jove-Llibertats d’expressió Afectiu-Sexual pretenem construir una alternativa al heteropatriarcat i lluitar per a que tothom pugui ser lliure de viure la seva vida afectiva i sexual que vulgui, sense cap tipus de descriminació i amb igualtat de drets i oportunitats per a tots els individus.

Vivim en una societat sexista, heteronormativa, homofòba on estan establerts uns rols de relació de dominància que ataca a les nostres llibertats i el nostre creixement com a persones, ja que limita, descrimina i margina tot alló que se’n surti d’aquets rols. AJ-LEAS mantenim que tots els èssers humans són iguals en quant a drets i que hem dacabar amb tot sistema de dominació i opressió, pel que reivindiquem la construcció d’una societat on no existeixi aquestes relacions de poder en funció del génere-sexe. Per axó, hem d’acabar amb el sistema heteropatriarcal, acabar amb la concepció de génere-sexe trencant el binomi home-dona.

AJ-LEAS creiem que fer pedagogia al jovent i mobilitzar-los per a que prenguin part en la lluita pels drets de tots i totes es vital, ja que som el futur i la societat de demà serà com nosaltres voldrem que sigui.

Si ets jove, d’esquerres i creus que una altra realitat és posible, uneix-te a la lluita, uneix-te a Alternativa Jove, t’esperem!