miércoles, 28 de septiembre de 2011

ALEAS-IU "engreixa la seva maquinària" amb l'objectiu d'obtenir els millors resultats en les pròximes eleccions!!!

 

 




L'Àrea de Llibertat d'Expressió Afectiu-Sexual d'IU (ALEAS-IU) ha aprovat els eixos programàtics i de campanya per a les pròximes eleccions generals. Així mateix l'activista Alberto Hidalgo va ser elegit Coordinador Federal de l'espai LGTBI d'IU.
L'òrgan que engloba totes les àrees de llibertats sexuals de les diferents federacions d'IU es va reunir el passat dissabte amb l'objectiu d'aprovar l'esborrany del programa en matèria LGTBI, el qual vol ser ampliat amb propostes del moviment LGTBI.
Amb aquesta finalitat ALEAS-IU pretén reunir-se amb totes les organitzacions LGTBI l'àmbit de l'esquerra transformadora.
També defensarà rotundament els drets ja conquerits pel col.lectiu LGTB i que tants anys de lluita han costat.

Com a forma de donar un impuls a l'Àrea de cara a les eleccions del 20 de novembre es va triar un nou coordinador federal de Aleas, sent triat per unanimitat Alberto Hidalgo Hermoso, excoordinador de l'Àrea de Llibertats Sexuals d'IU-Comunitat de Madrid.
ALEAS-IU inicia una nova etapa, convençuda que l'única via seriosa i responsable per lluitar contra el capitalisme i l'actual onada neoliberal que està incrementant les desigualtats i retallant drets socials, passa per aconseguir un grup parlamentari fort d'esquerres en les pròximes eleccions generals
del 20 de novembre
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario