lunes, 21 de marzo de 2011

ALEAS-IU denuncia la detenció indiscriminada d'estudiants universitaris a Madrid



ALEAS-IU denuncia la detenció indiscriminada de diversos estudiants universitaris a Madrid

Per ALEAS-IU la detenció de diversos estudiants realitzada ahir a la Universitat Complutense de Madrid és desproporcionada i reclama la retirada dels càrrecs que se'ls imputa.

Ens solidaritzem amb els quatre estudiants que han estat detinguts amb motiu de la seva suposada actuació a la capella de la Facultat de Psicologia de la Universitat Complutense de Madrid (UCM) i exigim la retirada de tot tipus de símbol religiós dels centres escolars i universitats del Estat espanyol i en concret el tancament de la capella de la Facultat de Psicologia de la Universitat Complutense, ja que vivim en un estat aconfensional.

L'actuació que diversos estudiants van realitzar a la capella de la Facultat de Psicologia dies passats tenia per objectiu denunciar i posar de manifest les postures de l'Església catòlica contràries als drets de les dones i les persones LGTBI.

Rebutgem, per tant, tots els delictes que se'ls imputa als companys i companyes detinguts i ens felicitem per la seva posada en llibertat, encara que ens sembla preocupant l'anunci fet per la policia que poden produir més detencions.

Des de ALEAS-IU ens volem sumar a totes les accions que es realitzin com a forma de resposta contra la dreta masclista i LGTBfòbica i fem una crida a secundar-així com donem suport al comunicat realitzat pels estudiants de la facultat

No hay comentarios:

Publicar un comentario