martes, 17 de enero de 2012

Primera trobada del LGTB Working Group del PIE: Combatem la LGTBIQfòbia també a Europa!



Desprès de l’arribada de l’extrema dreta al govern del Estat espanyol i de les continues declaracions cal els drets individuals del propi cos i d’expressió afectiva i sexual de l’església catòlica, Alternativa Jove-Llibertat d’Expressió Afectiu-Sexual ha participat a la primera trobada del grup de treball LGTB del Partit de l’Esquerra Europea (European Left) que va tenir lloc a la capital alemanya, Berlin, el passat cap de setmana 14 i 15 de Gener. I és que tot i els avenços que fan qui defensen idees que representen el més fosc de la nostra història, les i els joves no ens rendirem i estem disposats i disposades a plantar cara, també a la Unió Europea.

A la primera trobada del grup de treball LGTB del PIE varem assistir gent d’arreu d’Europa, des de Finlàndia fins a Grècia, passant per França, Alemanya i Catalunya, on varem compartir la realitat dels nostres respectius països de procedència. Tot i que cada país te una realitat diferent i no es extrapolable a un altre, el que si que hi ha en comú és la forta ofensiva de la dreta en tot el seu conjunt cap els drets i llibertats de les persones. Per aquet motiu, AJ-LEAS creiem imprescindible treballar conjuntament amb altres forces progressistes d’Europa que lluiten contra la mateixa ideologia, sumant esforços i experiències per combatre la dreta feixista-neoliberal-LGTBfòbica.

Tal i com varem acordar a la reunió, continuarem treballant per sumar forces, dotar-nos de una major organització i enfortir-nos encara més per tal de donar una resposta als milers de persones de la UE que estan veient retallats els seus drets afectius, degradant per moments el concepte de ciutadania.

No hay comentarios:

Publicar un comentario